Szűrés az alábbi feltételek szerint

Tudásbázisunk a digitális pedagógiai folyamatok módszertani támogatása érdekében jött létre. A felületbe integrált keresőfunkciókkal, címkerendszerrel, valamint az egyes tartalmak értékelési lehetőségével az adott igénynek megfelelő tartalom hatékony elérését kívánjuk biztosítani. Az itt közzétett tartalmak elsődlegesen pedagógusok munkáját segítik, de a digitális pedagógia iránt érdeklődők számára is hasznos, könnyen adaptálható anyagokat kínálunk.

A közzétett anyagok különböző céllal és különböző időpontban készültek, így a kihívások széles körében találhatnak megoldási javaslatokat az érdeklődők.

Az egyes összeállítások ugyan tartalmaznak konkrét termékmegjelenítést, de azok a megnevezett termékkel egyenértékű, egyéb megoldásokkal éppúgy megvalósíthatók. Az anyagok és az azokban szereplő projekttervek, óravázlatok, jó gyakorlatok megvalósíthatók változatlan formában is, de inkább mintául szolgálnak egy adott helyzetre történő adaptációhoz. A kínálatunkat folyamatosan frissítjük, így érdemes időről-időre felkeresni tudásbázisunkat.

Felhívnánk a figyelmet, hogy a közzétett összeállítások, az azokban megnevezett termékek vagy szolgáltatások, kiválasztása nem mentesít a beszerzési szabályok betartása alól, nem alapozza meg a beszerzés kizárólagosságát.